Tiedustelut ja yhteydenotot: 044 550 4801
Yleiset tiedustelut ja yhteydenotot: 044 550 4801

Fysioterapia

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme tarjoavat toimintakykyä ylläpitävää, kuntouttavaa ja ennaltaehkäisevää fysioterapiaa Oulun seudulla.

Fysioterapia on ohjausta ja neuvontaa, lihasvoima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteita, kävelyharjoitteita, kivunlievityshoitoja esim. lihasten käsittelyjä, nivelten mobilisointi ja fysikaalisiahoitoja. Kaiken tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaan toiminta- ja liikuntakykyä. Fysioterapiapalvelut ovat sisällöltään monipuolisia ja muotoutuvat aina yksilöllisesti kuntoutujan tarpeiden mukaan. Aktiivinen yhteistyö muiden hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien tahojen kanssa on tärkeä osa toimintaamme.

Koulutetut ja kokeneet fysioterapeuttimme palvelevat asiakkaita vastaanotolla Myllytie 4:ssä, Mäntykodin osastoilla sekä asiakkaan kotona ja hoitolaitoksissa Oulun alueella. Tarvittavan terapiavälineistön kuljetamme mukana. Mäntykotiin vuorohoitoon tulevilla asiakkailla on myös mahdollisuus ostaa fysioterapiapalveluitamme. Hoitoon voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähetteellä tehtävistä hoidoista asiakkaalla on oikeus KELA-korvaukseen. Vuoden 2022 alusta olemme tuottaneet fysioterapiapalveluita myös Oulun kaupungin fysioterapian palvelusetelillä.

Sari Vesa, fysioterapeutti
Sari Vesa, fysioterapeutti
Hanna Vääräniemi, fysioterapeutti
Fysioterapia

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähettää yhteydenoton sähköisellä lomakkeellamme.