Tiedustelut ja yhteydenotot: 044 550 4801
Yleiset tiedustelut ja yhteydenotot: 044 550 4801

Hoivahoito

Tuiran hoivayksikössämme hoiva-alan ammattilaiset huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista kodinomaisessa ympäristössä ympäri vuorokauden.

Mäntykodissa on 22 hoivapaikkaa. Perustehtävämme on tarjota ikäihmisille laadukasta hoiva- ja lyhytaikaishoitoa. Omaiset ovat aina  tervetulleita vierailulle ja osallistumaan niin Mäntykodin arkeen kuin juhlaankin.

Mäntykodissa hoiva-alan ammattilaiset huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Järjestämme asukkaidemme toimintakykyä ylläpitävää toimintaa ja virkistystä, sekä kannustamme omatoimisuuteen, aktiiviseen osallistumiseen. Yhteiset kulttuuri-, harrastus- ja virkistystuokiot ja juhlapäivät tuovat meille kaikille iloa arkeen.

Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja. Toimintaamme ohjaa yhteiset arvot: avoimuus, asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys ja osaaminen. Kaikessa toiminnassamme pyrimme rakentamaan  asiakkaillemme olosuhteet, jotka tarjoavat hyvän ja turvallisen vanhuuden.

Merja Pirttikoski
Merja Pirttikoski, sh-tiiminvetäjä
Hoivahoito

Kuinka päästä asukkaaksi Mäntykotiin

Hoivakodin asiakkaaksi pääsee Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) SAS-työryhmän päätöksellä. SAS on sosiaali- ja terveystoimen moniammatillinen työryhmä, joka selvittää ja arvioi asiakkaan kokonaistilanteen, tarvittavat palvelut ja määrittelee asiakkaalle parhaiten soveltuvan hoitopaikan sekä siihen liittyvät palvelut.

Mäntykodin hoivakodin asukkaaksi hakeminen aloitetaan yhteydenotolla Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) SAS-palveluohjaajaan, jonka avustuksella jatketaan seuraaviin vaiheisiin.

Seuraavaksi tehdään arvio toimintakyvystä ja hoidon tarpeesta. SAS-palveluohjaaja auttaa tarvittaessa laatimaan hakemuksen laitoshoitoon. Hakemuksen liitteeksi kotihoidon tai sairaalan lääkäri antaa lausunnon.

Lopuksi hakemus käsitellään SAS-työryhmässä ja päätös palvelun myöntämisestä tai eväämisestä lähetetään hoivapaikkaa hakeneen asiakkaan kotiosoitteeseen.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähettää yhteydenoton sähköisellä lomakkeellamme.